pátek 27. května 2022

Flowerday s retro svíčkami


Pro účast na pátečních květinových dnech si Helga stanovila pravidla, jejichž nedodržení může vést ke smazání příspěvku.

Od vypuknutí ruské agrese se můj blog pátečních květinových dnů neúčastnil a nejlépe mé pocity vystihla naše ministryně obrany, která prohlásila, že "květinami ve vlasech a holubicí míru banditu  Putina nezastavíme".

A tak byla pro účast mého blogu na případných dalších květinových dnech stanovena vlastní speciální podmínka, která jde nad rámec podmínek stanovených Helgou:

"Jestli budeš chtít prezentovat kytičky na Friday-Flowerday, zatímco kousek od našich hranic umírají lidé, musíš po dobu trvání ukrajinské války před vložením každého nového příspěvku poslat finanční příspěvek Ukrajinskému velvyslanectví určený k nákupu zbraní. "

Speciální podmínka  pro dnešek splněna, a tady jsou modrobílé kytky naškubané v zahradě ( lupiny, orlíčky, okrasné česneky, srdcovka, kosatec) a umístěné do lahve, kterým doprovod tvoří  úžasné retro svíčky a modrobílá miska věnované Pavlínkou od vedle :-). 









 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za zaslaný komentář. Pokud jej u příspěvku zatím nevidíte, čeká na schválení. Děkuji za pochopení.