pátek 9. října 2020

My jsme na Krétě nebyli . . .


. . . na rozdíl od idola našich rodičů a ostatních důchodců.

Nám vyhovují tyhle naše krásy:
















A zatím marně čekáme, kdy parodie na vůdce skončí za mřížemi a ten bordel, co tu máme, začnou konečně řešit inteligentní a rozumní lidé, jejichž kvalifikací je odbornost a ne loajalita k psychopatickému ubožákovi, jenž si myslí, že je ředitel zeměkoule a přitom nejenže neumí česky, ale není schopen dát dohromady ani kloudnou větu .

Tak snad ten pětitisícový úplatek a špinavé čínské roušky s respirátorem, který si musíte na ksicht přilepit sekundovým lepidlem, aby alespoň částečně těsnil, stál důchodcům za to všechno a můžou si pochvalovat, koho nám zvolili do čela státu.

Ti údajně věkem zmoudřelí, zkušení, kteří se rádi dožadují úcty od mladších....

... a kteří nám vybrali do řízení státu další důchodce, nemocné a senilní.......

A dokud budou moci volit lidé, kteří dosud nebo již státu neodvádějí žádné daně, tudíž si neplatí státní aparát, avšak svými hlasy převálcovávají ty , kteří ten státní aparát platí, líp nebude

Konečně i náš  PREZIDENT se (zalezlý už několik měsíců v Lánech) může kasat tím, že podlézá národu, který žere psy a netopýry. Akorát místo importu investic nám tu ZEMANOVI oblíbenci importovali komunistickou chřipečku. Díky za to ! A díky i všem Zemanovým voličům za ten marast, jaký u nás nemá obdoby.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za zaslaný komentář. Pokud jej u příspěvku zatím nevidíte, čeká na schválení. Děkuji za pochopení.